perjantai 23. marraskuuta 2012

onnellinen

Kerroin taannoin löytäneeni hyvän listan 15 paheesta, joihin varmasti meistä jokainen helposti sortuu, ja sanoin yrittäväni kitkeä nämä itsestäni pois, ja nähtäväksi jäisi toisiko se onnen. Jos mietit nyt kuumeisesti, että mistä ihmeestä se nyt puhuu, löytyy tämä kyseinen artikkeli tästä linkistä. Täytyy myöntää, että joihinkin joutuu oikeasti keskittymään, ettei sortuisi, esimerkiksi tuo aina oikeassa oleminen tuottaa välillä hankaluuksia! Suurimmaksi ongelmaksi melkein huomaamattani kuitenkin osoittautui menneisyyden haikailun lopettaminen. Elämä täällä Kajaanissa oli täysin erilaista kuin mitä elämäni on nyt Savonlinnassa, ja joskus sitä miettii, että mitä jos kaikki olisi mennyt toisin tai olisin tehnyt erilaisia päätöksiä. Missä olisin nyt ja olisinko onnellinen? Eilen illalla havahduin, että minun täytyy lopettaa tuommoinen menneessä rypeminen, elämä on tässä ja nyt ja aivan uudet seikkailut edessäpäin! Turha jossittelu vie aikaa hetkessä elämiseltä. Kerran pohjaan palanutta pannua ei kannata käyttää uudestaan, eikä itseään kannata satuttaa turhaan miettimällä asioita, joita ei voi muuttaa. Nyt siis aion vihdoin luopua menneestä, hengittää syvään ja ottaa katseen eteenpäin, uusi elämä, uudet tuulet. Kaikilla päätöksillä on ollut tarkoituksensa ja muut ihmisetkin jatkavat elämää eteenpäin omilla tahoillaan. Täällä Kajaanissakin on tapahtunut taas kahden viikon aikana kaikkea mahdollista, huhhuh!

Tämmöisten viisaiden sanojen jälkeen, on hankala jatkaa enää mitään, mutta tiedättekö, tänään juuri hetki sitten minulta kysyttiin ehkä vaikein kysymys ikinä: "Jos saisit kysyä Jumalata mitä tahansa, mitä kysyisit?" Jaa-a. Vähänpä tuota on tullut mietittyä. Ovella kävi siis pari nuorta tyttöä antamassa jonkun lehden ja lukemassa jonkun raamatun kohdan. Oma mielipiteeni on, että mihin tässä pahassa maailmassa on uskominen, sitä ei voi tietää. Kohtaloon ainakin.

Höh oisin laittanut kuvia, mutta tämä blogger kettuileee kuvatilan loppumisesta, muttei anna pienentää vanhoja kuvia. Noh, päätetään tää juttu sitten biisiin, huomenna WinterOpenissa pääsenkin Suvia kuuntelemaan, ja Kaija Koota! Hyvää viikonloppua kaikille, missä sitten oletkin!:)eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti