lauantai 19. tammikuuta 2013

GTL is KKK

Onpa kyllä käyny vähiin tää koneella istuminen. Oon juossu paikasta toiseen, välissä nukkunu ja taas menoks. Lähinnä ravannut vain koulun, kuntosalin ja kodin väliä. Naurettiinkin eilen Saaran kanssa, että meillä ei ole GTL (gym, tan, laundry) kuten Jerseyssä vaan meillä on KKK (koulu, kuntosali, koti) kuvio, joka toistuu päivästä toiseen, ja näin viikonloppuna koulu vaihtuu kauppaan, joten kolmen koon setti jatkuu. Nyt kun tämän liikunta- ja terveysintoilun on saanut päälle, toivon ettei se lyssähdä taas kuukauden päästä. Reeniä, reeniä!

Tarkoitus oli mennä kuvaamaan tänä viikonloppuna, mutta tännekin iski niin hyytävät pakkaset, että ulkona on kävelty ripset ja hiukset jäässä eskimoksi pukeutuneena. Pakkanen ei vaan oo mun juttu! Voisko kesä tulla jo?

Tänään olisikin luvassa vähän rentoutumista ja revittelyä Saaran kanssa kera viinin ja juustojen. Sitä odotellessa ajattelin laitella vihdoin näitä Matkuksesta ostamiani uutuuksia:

Shortsit VILA


nämä ihanuudet pääsivät täyttämään valmiiksi täynnä olevaa kenkäkaappiani


neule H&M


 jätti pitsipaita VILAja tälläkin hetkellä päällä oleva neule VILAsta, joka lämmittää tässä hyisessä kämpässä


Tähän loppuun on aivan pakko laittaa video, joka ei toivottavasti kuvaa meidän dieettiä, mutta on kyllä juurikin niin sitä totisinta totta. Täytyy kuitenkin muistaa antaa itselleen kohtuudella herkutteluhetkiä, karkkipäivä kerran viikossa tai jotain muuta, niin se palkitsee eikä masenna!:)


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti