keskiviikko 9. tammikuuta 2013

kesäkuntoon kampanja osa 232878?


En varmasti ole ainut, joka on vuoden vaihtuessa päättänyt myös tehdä pientä elämäntaparemonttia, terveellisempiä ruokia ja liikunnan lisäämistä kalenteriin. Eli yksi lupauksistani on pitää itsestäni parempaa huolta, liikkuen, syöden oikein, ja venyttely on ehdottomasti tämän vuoden tavoite. On sitä onnistunut saamaan itsensä niin rapakuntoon, tajusin maanantaina että olen käynyt kuntosalilla viimeksi kesän alussa tai keväällä. Tähän löysäilyyn tuli kuitenkin nyt muutos, sillä hankin vihdoin salikortin ja tavoitteena olisi käydä vähintään kolmesti viikossa kuntosalilla tai jumpissa ja tähän lisäksi tanssi keran viikossa ja Fanin kanssa lenkkeily. Maanantaina tuli käytyä ekan kerran myös kuntosalilla, ja kyllähän siellä oli kuin eksynyt pieni koiranpentu, kun laitteita oli hirveästi ympäri isoa salia, eikä tiennyt mistä aloittaa. Vaikka olen minä kuntosalitreeniin tottunut, mutta jokainen sali on aina erilainen ja se tuo pientä hämmennystä joukkoon. Onneksi saamme varata ajan, jotta meille suunnitellaan saliohjelmat niin ei jää vain haahuilemaan ja mietiskelemään, että mitäs sitä sitten oikein tekisi.

Kalenteri näyttää tälle keväälle muutenkin täydemmältä kuin syksyllä, mutta toivottavasti jaksan rutistaa nyt kunnialla tämän lukuvuoden loppuun. Pidennettyjä viikonloppuvapaita ei tainnut olla yhtään, joten turha ravaaminen Kajaanissa tai muualla jää varmaan vähemmälle. Kesätöitäkin pitäisi alkaa etsimään, ja sitä herääkin kysymys vietänkö kesäni täällä Savonlinnassa vaiko Kajaanissa. Vai osan molemmissa. Joka tapauksessa joudun maksamaan vuokraa tästä asunnosta. Siinä onkin pohtimista muutamaksi kuukaudeksi.

Että tervetuloa käymään Savonlinnassa, jos halajatte minua joskus nähdä, täällä onkin ehtinyt vierailla vasta entinen työkaverini:) Nyt valmistaudun lähtemään vuoden ensimmäiselle tanssitunnille, saas nähdä mitä siitä tulee!
eppu

2 kommenttia: