sunnuntai 13. tammikuuta 2013

what doesn't kill you makes you stronger


Ensimmäinen viikko takana, ja arkeen paluu on sujunut oikein mukavasti. Olen viettänyt aikaani salilla ja koulussa, syönyt terveellisesti ja riehunut Fanin kanssa. Perjantaina lähdimme tyttöjen kanssa käymään Kuopion Matkuksessa uudessa ostoskeskuksessa ja illalla oli Tinen synttärit, joten tekemistä on kyllä riittänyt ja rahaa palanut! En tosin ostanut mitään turhaa, ja kaikki yksiä unelmakenkiä lukuunottamatta olivat alennuksessa tai käytin lahjakorttejani niiden ostoon. Täytyy sanoa, että tuo oli kyllä shoppailijan paratiisi, ja valitettavasti sieltä oli hyvin vaikea lähteä tyhjin käsin, ja mekin saimme neljästään täytettyä niin auton peräkontin kuin takapenkinkin ostoksillamme.

Täytyy sanoa, että vaikka on vasta viikko takana terveellisempää elämää, on olo jo nyt paljon energisempi kun sohvaperunan sijaan liikkuu ja tarkkailee vähän paremmin mitä suuhunsa laittaa. Tänään bodypumpissa sain viimeistään realistisen kuvan miten kamalaan rapakuntoon olenkaan jo ehtinyt päästä. Yksikin punnerrus on jo liikaa.

Tässä aiiiivan supermahtava kuvakollaasiväkerrys minun viikostani ja suurin osa heilahtaneita tai huonolaatuisia kuviakin vielä. Alan olla jo niin poikki, että kirjoittaminenkin on jo vaivalloista. Ehkä olisi aika mennä nukkumaan...


Semmoinen ilmoitusluontoinen asia vielä, että ajattelin, että linkkailen postauksiani facebookissa nykyään vähemmän, joten jos et ole vielä lukija niin liity, tai koita muuten muistaa seurailla kuulumisia, vaikken postauksista ilmoittelisikaan, sillä yritän kirjoitella nyt lähes päivittäin! :)


eppuEi kommentteja:

Lähetä kommentti