perjantai 8. helmikuuta 2013

K.O.I.R.A

Sniif, taas olen hetken elänyt hiljaiseloa sillä sain jostain inhottavan sahailevan kuume-yskä-flunssan, jonka vuoksi olen aika lailla makoillut viltin tai peiton alla juoden teetä kaikki ne vapaat hetket joita päivistä on löytynyt. Nyt olen Tampereella Terhin luona majailemassa tämän viikonlopun, ja koska Terhi on päivät töissä on minulla nyt vihdoin aikaa istuskella koneen ääressä hyvällä omatunnolla! Okei, olisi kyllä koulutehtäviäkin joiden parissa voisi aikaansa kuluttaa, mutta ensin huvi sitten työt, vai miten se oli? ;)

Tällä viikolla saatiin vihdoin haalarit käyttöön, kun oli meidän ensimmäinen haalaritiistai ja Taminossa Karri Koira ja Ruudolf! Särkylääkkeiden ja vitamiinien voimalla etkoille kerhohuoneelle ja oli kyllä mahtava ilta, jota ei edes flunssa voinut lannistaa. Mahtavuuteen ei tietenkään vaikuttanut, että shotit maksoivat baarissa 2 euroa... Tässä olisi hieman kuvasatoa tiistai-illalta


Vaikka onkin jo perjantaiaamu, lukee kädessä edelleen karrin nimmari kuin tatuoituna, viisas ois ottanu vaikka haalareihin tai edes paperille. Onneksi en sentään otsaan sitä oo lätkässy, en ois ihmetelly.. Nyt on kuitenkin aika suunnata suihkuun ja alkaa suunnitella seuraavaa postausta (ja ehkä aloittaa ne koulutehtävät...), joten mukavaa viikonloppua tasapuolisesti kaikille!:)


 eppu


2 kommenttia:

  1. Hihiii kivoja kuvia ! Kuka teist asuu tuol ku ootte kerhohuoneella ollu? :) ps. Kai oot tulossa talvipäivilleee!

    VastaaPoista
  2. Aluksi siellä taisi asua useampikin lakolainen, mutta nyt vielä ainakin Saara:) ja en oo tulossa, kun ei tuo rahatilanne antanut oikein periksi tällä kertaa, vähän harmittaa kyllä, mutta ens vuonna on kyllä pakko lähtee!

    VastaaPoista