torstai 28. maaliskuuta 2013

Kevät

On ihanaa ja haikeaa todeta, että koulun osalta tämä kevät ja ensimmäinen vuosi on jo ohi! Nyt on kauan odotettu kahden viikon loma, jonka jälkeen alkaa harjoittelu mukavassa päiväkodissa, ja siitä sitten kesälomalle, eli oikein bueno kevät on siis tulossa! Aurinko onkin ilahduttanut läsnäolollaan jo lähes päivittäin ja sehän on kevään merkki kun koirankakat alkavat pilkistellä lumen alta. On se kevät tullut jo tänne Kajaaniinkin asti. Mieli on siis oikein hyvä ja kevyt, pari oppimispäiväkirjaa vähän yrittää kummitella vielä, mutta nekään eivät voi pilata tätä!

Lomalla onkin paljon tehtävää ja nähtävää, on synttäriä ja vanhoja tuttuja ja reissailua, käyn mutkan Berliinissäkin ensi viikolla. Eli enköhän minä ala taas ryhdistäytyä tässä kirjoittamisessakin, kun tulee jotain aihettakin! Tässä olisi viikon varrella otettuja kuvia. 




Earth hour:ia vieteltiin Siljan kanssa!




Ja ai niin, saatiin se kämppä josta aiemmin jo mainitsin ja tää tyttö sai mahtikämppiksen ja -kämpän! Eli huhtikuun lopussa olisi sitten muuttokin luvassa. Tässä onkin uusi kämppikseni Satu, ja ilmeestä näkee, kuinka innoissaan hänkin on muutosta! Kuvahan tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Veikkaisin, että tulette törmäämään häneen nyt sitten tulevaisuudessa enemmänkin kun saman katon alla elellään. Saas nähdä mitä siitä tulee, en malta kyllä odottaa! :) Kämpästäkin tulee varmaan taas jotain hypetys kuvia sitten...

 

 


Munarikasta pääsiäistä kaikille!

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti