sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

gentlemen's weekend

Hups, oon melkein rehellisesti sanottuna unohtanu koko blogin olemassaolon. Välillä mietin myös, että josko minun blogeiluni olisi sitten näillä selvä, kun ei ilmeisesti juttua ja innostusta tai aikaa tunnu riittävän. Mutta toistaiseksi tämä ajatus saa vielä muhia mielessä, katsellaan mitä tämä kevät ja kohta saapuva kesä tuo tullessaan. Nyt on kuitenkin arkeen palattu ja ihka ensimmäinen työharjoittelu aloitettu hyvillä mielin ja intoa täynnä! Tosin väsymyksen määrä on jotain aivan älytöntä, ja sen vuoksi on koneella istuminenkin saatika kuvaaminen jäänyt vähemmälle. Kaikenlaista on kuitenkin kerennyt tapahtua ja Berliinin ostoksistakin piti tänne jonkunlaista postausta kehitellä, mutta kaikki aikanaan.

Juhlimme eilen minun ja Sailan syntymäpäiviä viiksiteemalla, ja olotilasta päätellen on muutama ryppy ja yksi vuosi ikää tullut taas lisää. Oli kuitenkin aivan huikea ilta, ja oltu nakit silmillä ja naurettu vedet silmissä, viikset vinossa. Sain tytöiltä lahjaksi ehkä maailman hyödyllisimmän kirjan, jonka nimesin nyt raamatukseni. Puhukoon kuvamateriaali taas puolestaan!


keksin maailman parhaan juomapelin..
 

jonka jälkeen meno kävi vähän levottomaksi, eikä loppu kuvamateriaali ole enää julkaisukelpoista..


Huomasin, että olen saanut parikin blogihaastetta, joihin vastailen huomenna!:) tänään ei ajatus jostain syystä luista. Nyt unta palloon, 7 reikäreikä alkaa työt..........forever 20, eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti