sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

I heart Berlin


Nyt on viimeinen ilta täällä Berliinissä ja huomenna matka kohti Kajaania alkaa. Eilinen oli kokonaan pyhitetty shoppailulle ja olen ylpeä itsestäni etten tuhlaillut menemään vaikka kauppoja ja kaikkea ihanaa ostettavaa olisi ollut vaikka millä mitalla, kyllä tämä Berliini on ainakin shoppailijan paratiisi! Veljenikin sai ostettua vaatekaapin uusiksi, ja olinkin yllättynyt kun Eetulla oli monta pussillista uusia vaatteita jo ensimmäisen tunnin jälkeen :D Ostoksista lisää sitten myöhemmin. Tänään oli kulttuuripäivä, kun kiertelimme museoita ja nähtävyyksiä läpi. Jalat ja mieli ovat aivan poikki ja olen kyllä sitä mieltä, että vierailusta Saksan historian museossa ois ollu hyötyä jo silloin, kun historia kuului pakollisiin aineisiin, opin nimittäin enemmän maailmansodista ja muusta mukavasta enemmän kuin koulussa ikinä... No onhan se hyvä oppia jotain myöhään kuin ei milloinkaan, vai? Ja vaikka olin vähän ennakkoluuloisena menossa museoihin, oli siellä kuitenkin paljon mielenkiintoista nähtävää autoista taiteeseen, joten suosittelen! Tänään saimme nauttia vihdoin myös auringon paisteesta :)

daddys little girl!

 
"Having a taste for quality is having a taste for life"

 
Kokonaisuudessaan loma on ollut mukava ja Berliini kaupunkina on täynnä nähtävää ja koettavaa (ja ostettavaa). Vaikka olimmekin täällä vain kolme päivää, riitti aika kyllä oikein hyvin. Suosittelen kuitenkin ehkä tulemaan tänne kesällä, kun puissakin on lehdet niin jo valmiiksi näyttävä kaupunki on varmasti uskomattoman kaunis. Voisin nähdä itsenikin tulevan tänne joskus vielä takaisin. Yöelämähän jäi tällä kertaa vielä kokematta ;)

eppu

2 kommenttia:

  1. Ihana lukee berliini-kuulumisia! sit kun ehdit, niin sua oottais haaste mun blogissa, toivottavasti et oo vielä tehny! :)

    VastaaPoista