keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

INK

Hieman aliarvioin tän työn rasittavuuden! Siis rakastan tätä hommaa, ei siinä, ja työpäivät on turhankin lyhyitä, mutta alkuviikosta oli aikaista aamuvuoroa, eikä klo 5 herätys oo ihan se mun juttu. Olen ollut joka ilta jo klo yheksän nukkumassa, kun ei yksinkertaisesti jaksa sormeaankaan liikauttaa enää illasta. Ja päivät oon pakkaillut muuttolaatikoita ja kirppispöytää laitellut. Uuvuttavaa! Onneksi viikko on jo puolivälissä ja tällä kertaa on pitkästä aikaa tulossa rauhallinen viikonloppu, tai no, pakkaamista ja koulutehtäviä riittää, että ei ihan lungisti voi kuitenkaan ottaa. 
 
Tällainen ihanuus koristaa ihoani nykyään! Kävin ottamassa sen lomalla ja odottelin sen paranemista ennen kuin räpsin tuhottomasti kuvia. I love it! Love life, dream big and believe in yourself and that everything will be alright. Everything happens for a reason. Just live. Melkoinen homma oli saada leimattua paperille onnistuneesti Fanin tassu, mutta monen epäonnistuneen sutun jälkeen onnistuin saamaan hyvän yksilön ja siinä se nyt komeilee, minun lapsoseni, aina lähellä sydäntä. Pelkäsin kuollakseni ottaa kylkeen tuon, kun olin lukenut ja kuullut kauhutarinoita miten isot miehet itkeä pillittävät, koska kylki on herkin paikka ottaa tatuointi. Mutta ehkä se oli se, että olin varautunut kuolettavaan tuskaan, niin ei se sitten niin pahalta tuntunutkaan. Valehtelematta ilmekään ei värähtänyt! Ei se kivalta tuntunut, todellakaan, mutta ei se nyt mitään kamalaakaan ollut. Kaiken sen kivun arvoinen<3 vähän sieltä vatsalihaksetkin alkaa pilkistää! :D
 
 
 
Elikkäs Heli ja Janna olivat laitelleet samaa haastetta tulemaan, ja tällaisesta haasteesta olisi kysymys:
 
Ohjeet:


1. jokaisen haastetun pitää kertoa itsestään 11 asiaa

2. jokaisen pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen
3. haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut
6. ei takaisin haastamista

Ja koska sain 2x11 kysymystä niin jätän nyt keksimättä itse mitään epäolennaista ja vastailen molempien kysymyksiin!

1. Mikä on lempipiirre itsessäsi?
Empaattisuus. Sitä en vaihtais mihinkään, tosin joskus menee kyl ihan liian tunteisiin jotkut asiat jotka eivät edes itseen mitenkään liity tai mihin ei voi vaikuttaa.
2. Lempivaate?
Hmm.. tällä hetkellä varmaan kovimassa kulutuksessa on dr. denimin housut!
3. Lempiruoka?
I love food, joten en osaa nimetä vaan yhtä! Kaikki salaatit on herkkua:)
4. Paikka, jonne haluaisit päästä?
Niitä on miljooona! Mut tällä hetkellä eniten haluan Barceloonaan. Matkaseura vain puuttuu, muuten ois jo liput maksettuna!
5. Mitä muut eivät luultavasti uskoisi sinusta?
Olen kyllä aika avoin, että yleensä musta ei jää mitään epäselväksi jos minun kanssa aikaa enemmänkin viettää! Mutta moni on sanonut tässä, ettei uskoisi että olen ujo tai että jännitän esimerkiksi puheen tai esitelmän pitämistä niin paljon että jätän mieluummin välistä.
6. Mitä aiot tehdä kesällä 2013?
Opiskelijalla ei koskaan ole liikaa rahaa eli ainakin töitä. Ja haluan rannalle, kun viime kesä oli niin surkea! Ja se Barcelona ois haaveissa. Ja festareita ja kavereita ja... aaah kesä tule jo!
7. Asia jota ikävöit lapsuudesta?
Huolettomuutta ja mummoa.
8. Kaunein maisema, jonka olet koskaan nähnyt?
Ehdottomasti Thaimaassa, kun menimme saarelle, jonka niemä en muista, sukellusretkelle! Se oli kuin suoraan postikortista. Sinne takaisin!
9. Jokin tavara, jonka haluaisit ostaa seuraavaksi itsellesi?
Rannekello
10. Mitä työtä et ikinä tekisi?
Jaa-a. Varmaan ampiaisten kasvatusta tai sitä mitä se on.
11. Kerro jokin erinomainen niksi!
Eveliinan niksinurkka käy nyt kyllä vähän hitaalla.. Keksin kyllä aina luovia ratkaisuja, mut nyt ei tu mitään mahtavaa ideaa mieleen :( Nooh, vaatteesta kun vaatteesta saa kivan koristelemalla niitä vaikka niiteillä, jolloin vanhakin kaapin perälle jäänyt vaate saa uuden elämän! 

1. Mikä olisi mielestäsi paras tapa viettää eläkepäiviään?
Matkustelun ohella kyllä korostan perheen kanssa oloa. Nauttii elämästä!
2. Onko maidon juominen epäilyttävä tapa?
Ei? Minä oon aina luullu et on epänormaalia olla juomatta sitä (itse en osannut vielä vuosi sitten juoda ollenkaan) niin ei kai se ole epäilyttävää.
3. Kadehditko toisia? 
Ennen jaksoin olla erittäin kateellinen ja katkera, enkä oikein osannut iloita muiden puolesta, jos kateus vei voiton, mutta nyt olen oppinut, ettei sellaiseen kannata tuhlata turhaan energiaa.
4. Millainen on kaunis maisema?

Niitä voi olla monenlaisia. Sellainen, jota voisi tuijottaa tuntikausia, joka suorastaan salpaa hengen ja sitä katsoessa muistaa, miten pitäisi osata arvostaa niitä elämän pieniä iloja. Auringon lasku tai öinen tähtitaivas tai sit joku paratiisimaisema....
5. Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit?
En muista mikä kuului viimeksi soittolistalla, mutta itse valitsin Passengerin Let Her Go:n soimaan. EN vaan pääse siitä biisistä irti, se on niiiiin ihana<3 Ja voisin kai soittaa, tosin on e ehkä liian surullinen niin iloiseen tapahtumaan. 
6. Mieleenpainuvinta mitä sinusta on ikinä sanottu?
Aaargh miksi ei nyt tuu mitään mieleen! Tää ei oo nyt kaikista ihaninta ja mieleenpainuvinta mut tää tuli nyt ekkana mieleen enkä jaksa nyt jäädä vatvomaan: "Miten kukaan voi olla noin kaunis kuin sinä?"
7. Oletko perinyt piirteitä äidiltäsi? Tai isältäsi?  
Kaikki sanoo, että näytän ihan äidiltäni. En tosin itse menisi sanomaan! Mutta ainakin luonteenpiirteitä, iskältä määrätietoisuuden ja kilpailuhalun ja äidiltä empaattisuuden ja syntymähumalan.
8. Kerro 3 parasta fiilistelyleffaa.
Fiilistely? En nyt ole ihan varma mitä genreä haetaan:D oon niin huono suosittelee leffoja ku en koskaa muista niiden nimiä mitä oon kattonu.. ehdottomia suosikkeja on ainaki Ps i love you, The vow, Kunniattomat paskiaiset ja Watchmen!
9. Oletko mielestäsi positiivinen ihminen?
Tänä vuonna olen päässyt siihen tavoiteeseen että voin rehellisesti vastata tähän kysymykseen kyllä :)
10. Jos osallistuisit talenttiin, mikä olisi taitosi? 
Jaa-a. Toheltaminen? Huono-onnisuus? :D tai sit joku one-man-band, vaikken mitään osaa soittaakaan.
11. Mitä on onni? Miten määrittelet sen?
Onni on sitä kun sisällä on hyvä olla (en tarkoita nyt rakennuksen vaan oman itsensä), ja huomaa hymyilevänsä paljon enemmän. Onni koostuu monesta asiasta, pitää vaan huomata ne arjen pienetkin asiat jotka tuovat iloa, mitä ei aina muista arvostaa.

Suoraan sanotuna en tosiaankaan keksinyt kelle 11 pistäisin tämän eteenpäin. En halua ihan randomeja lähteä haastamaan :D haastan ainakin Saanan  ja Britan! Toivottavasti ette ole vielä tähän törmänneet :) ja sitten se vaikein osuus eli kysymysten keksiminen..


1. Mikä on sinulle tärkeintä?
2. Jos saisit lähteä nyt mihin vain, minne lähtisit?
3. Miten kuvailisit tämän hetken tyyliäsi?
4. Jos saisit mahdollisuuden oppia jonkun uuden kielen mikä se olisi?
5. Mikä on ihanin lapsuuden muistosi?
6. Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?
7. Biisi, joka kuvaa parhaiten tämän hetken fiilistäsi?
8. Mikä on "mottosi"/elämänviisautesi (esim. kaikella on tarkoituksensa tms.) ja miksi?
9. Kerro jokin hauska kommellus, joka sinulle on sattunut!
10. Mitä unta näit viimeksi?
11. Kerro jotain outoa itsestäsi.

Huh. Olipas vaikeaa! Joskus irc-galleria aikoina ehkä parhainta oli gallupit ja niiden vammaiset kysymykset. Nyt nukkumaan, onhan kello jo yli 21!


eppu  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti